Descargar El Ceptre d Ottokar (12ª Ed.) en PDF de Herge (Seud. De Georges Remy)

Descargar El Ceptre d Ottokar (12ª Ed.) en PDF de Herge (Seud. De Georges Remy) año 1989

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Ceptre d Ottokar (12ª Ed.)
 • Autor del libroHerge (Seud. De Georges Remy)
 • Fecha de publicación: 30/10/1989
 • EditorialJUVENTUD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788426111784
 • Valoración del libro: 10 de un máximo de 10
 • Votos: 583
 • Autor(a) de la reseña: Ian Mexia
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.05 de un máximo de 10
 • Fecha: 29/9/2018
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 7 páginas
 • Encuadernación: Encuadernación En Tela
 • Descripción o resumen: Quan en Tintín troba i recull una cartera oblidada en un banc públic, no es pot ni imaginar que això el portarà a viatjar fins al país de Sildàvia, situat al centre dels Balcans. Allí s’assabenta d’una conspiració que vol robar el ceptre del rei Muskar XII, sense el qual el rei no pot seguir regnant. A més, el país veí Bordúria, té clares intencions d’envair-los. La trama està clarament influïda per l’època. La història es va publicar a Le Petit Vingtième des del 4 d’agost de 1938 al 10 d’agost de l’any següent Els signes que aleshores anunciaven l’esclat de la segona guerra mundial eren evidents i nombrosos. L’Alemanya de Hitler preparava la invasió d’Àustria, que va quedar annexionada, convertint-se així en una província més del tercer Reich. Veiem en El ceptre d’Ottokar com Bordúria intenta annexionar-se el regne de Sildàvia, amb l’ajut d’un tal Mussler (el nom del qual és una composició de Mussolini i Hitler). Els borduris es poden identificar com els nazis en moltíssims aspectes: els noms dels personatges, els uniformes que porten, els avions, àdhuc la seva tàctica d’infiltració a Sildàvia. L’any 1947 va ser reeditada en color.Quan en Tintín troba i recull una cartera oblidada en un banc públic, no es pot ni imaginar que això el portarà a viatjar fins al país de Sildàvia, situat al centre dels Balca...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - AZW - PDF - DOC - EPUB - OEB - LRF - WORD. Compresión disponible TAR.7Z - JAR - RAR - ARJ - ZIP
 • Servidores habilitados: MEGA - Hotfile - Dropbox - FileServe - Localhostr

Votar:

Otros libros del autor Herge (Seud. De Georges Remy)

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics Adultos