Descargar Quan de tu s Allunya en PDF de Lluis Juste De Nin

Descargar Quan de tu s Allunya en PDF de Lluis Juste De Nin año 1990

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Quan de tu s Allunya
 • Autor del libroLluis Juste De Nin
 • Fecha de publicación: 21/5/1990
 • EditorialEDICIONS DE PONENT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788415944287
 • Valoración del libro: 8.99 de un máximo de 10
 • Votos: 283
 • Autor(a) de la reseña: Crespin Pestana
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.34 de un máximo de 10
 • Fecha: 27/8/2018
 • Páginas del PDF: 95
 • Incluye un resumen PDF de 7 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: París. Juny 1940. Els alemanys ocupen la capital francesa. Una part de l'exili català decideix marxar. L'objectiu és arribar a Bordeus i embarcar cap a les Amèriques."Met"Miratvilles, antici Cap del Comisariat de Propaganda, pren aquesta decisió. L'acompanyaran el matrimoni Pubill, ambdós periodistes. Però el periple resultará molt més complicat del que esperaven. Hauran de refugiar-se a prop de Marsella, coneixerant les dificultats d'aconseguir visats al Nord d'Africa... A la fi, un vaixell els portarà al Nou Continent des de Lisboa! A Mèxic, trobaran l'oportunitat d'instal.lar-se a Nova York, on faran nous amics, i en retrobaran d'antics, com el gran cartellista Carles Fontserè, el fundador del POUM, Joaquim Maurin, en Carner-Ribalta, el ninotaire Shum, o, fins i tot, els popularisims Xavier Cugat i Salvador Dali! Però, ai!...als EStats Units no gaudiran de la serenitat tan buscada. Despr'es de fugir del feixisme d'Europa, acabada la guerra mundial, el maccarthisme i un ferotge racisme els posicionarà en una inesperda i nova realitat...
 • Otros formatos de descarga disponibles: ODT - SNB - TXT - EPUB - PDF - HTMLZ - WORD - DOC. Compresión disponible RAR - TGZ - Z - ZIP - ARC
 • Servidores habilitados: Toorgle - Ivoox - Google Drive - FileServe - MEGA - 4Shared - SeedPeer - Microsoft OneDrive - Uploaded

Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial EDICIONS DE PONENT