Descargar Herois (Comic de la Serie de tv) en PDF de Varios Autores

Descargar Herois (Comic de la Serie de tv) en PDF de Varios Autores año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Herois (Comic de la Serie de tv)
 • Autor del libroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 23/4/2008
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788497872980
 • Valoración del libro: 8.36 de un máximo de 10
 • Votos: 874
 • Autor(a) de la reseña: Balentino Ayala
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.86 de un máximo de 10
 • Fecha: 5/8/2018
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Habitants de diferents punts del món, aparentment normals i sense cap mena de connexió descobreixen que tenen capacitats increïbles. A Nova York hi ha un home que pot volar. A Texas una animadora descobreix que és indestructible. Al Japó un jove oficinista s’adona que pot modificar el temps, parar-lo o fer-lo anar endavant o enrere... A poc a poc aquests éssers comproven fins on poden arribar amb les seves habilitats i aniran descobrint que res és una casualitat i que tenen una missió per la qual han de combinar els seus poders i fer-los servir per una finalitat col·lectiva: salvar Nova York de la destrucció i potser el món sencer. Aquest és l’argument de la sèries televisiva de ciència ficció que tant d’èxit ha tingut als EEUU i al nostre país, fruit de Tim Kring, el creador de la sèrie Crossing Jordan. La sèrie posseeix moltes qualitats que l’apropen a l’estètica del còmic: els plànols com està filmada, el tema dels superherois i fins i tot hi ha un personatge que a través dels seus dibuixos (que se semblen a uns veritables còmics) pot preveure el futur. Ara la sèrie televisiva s’ha convertit en un còmic.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PRC - PPTX - AZW3 - DOC - PDF - TXT - EPUB - WORD. Compresión disponible TAR.XZ - LHA - ZIP - IMG - TAR - RAR - TZ
 • Servidores habilitados: FileServe - Mediafire - Gett - FileHosting - FreakShare - BitShare - Uploaded - Torrent Funk - Google Drive

Votar:

Otros libros de la editorial EMPURIES

Otros libros del año 2008

Otros libros del género o colección Cómics Adultos

Otros libros en el idioma Catalán