Descargar Les Serps Cegues en PDF de Felipe Hernandez Cava

Descargar Les Serps Cegues en PDF de Felipe Hernandez Cava año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Serps Cegues
 • Autor del libroFelipe Hernandez Cava
 • Fecha de publicación: 20/8/2010
 • EditorialINREVES SLL.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788493702328
 • Valoración del libro: 7.09 de un máximo de 10
 • Votos: 462
 • Autor(a) de la reseña: Marzelo Rutiaga
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.15 de un máximo de 10
 • Fecha: 27/10/2018
 • Páginas del PDF: 72
 • Incluye un resumen PDF de 7 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La revolució tenia un preu. Les Serps Cegues captiva per la seva trama i enlluerna pel seu dibuix. Una obra majúscula de la narrativa gràfica que té com rerefons les traïcions de la nostra Guerra Civil, com a metàfora del paradís perdut dels revolucionaris. Els personatges de la història són producte del seu temps, on els matisos no existien, quan la dialèctica de les idees es desenvolupava a les barricades i les trinxeres. Van vendre la seva ànima per una utopia impossible i el diable mai dubte a l'hora de cobrar els deutes. Un còmic que arranca l'estiu de 1939 a Nova York per traslladar-nos en el temps i l'espai a la Barcelona en ebullició de la primavera de 1937. El desenllaç magistral i brutal té lloc a la ciutat dels gratacels on els protagonistes brinden per la malenconia.Nova York, 1939. Algú acaba d'arribar a la ciutat seguint la pista d'un home, Ben Koch, que va incomplir un pacte. Però Ben està enfeinat també en la recerca frenètica, la d'un individu anomenat Curtis Rusciano. Juny d'allí a Espanya, la guerra civil està ja perduda per als republicans, que es veuen impotents per allargar-la fins que esclati una conflagració europea que modificarà el mon. Malgrat tot, l'univers dels nostres protagonistes gira al voltant d'ajustar, en aquest sufocant estiu, les seves comptes personals...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - TXT - PDF - OEB - EPUB - HTML - DjVu. Compresión disponible CBC - RAR - JAR - ZIP
 • Servidores habilitados: FreakShare - MEGA - Torrent - Google Drive - FileNurse - FileServe - FileHosting

Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2010

Otros libros del autor Felipe Hernandez Cava

Otros libros del género o colección Cómics Adultos

Otros libros de la editorial INREVES SLL.