Descargar El Vell al Pont en PDF de Ernest Hemingway

Descargar El Vell al Pont en PDF de Ernest Hemingway año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Vell al Pont
 • Autor del libroErnest Hemingway
 • Fecha de publicación: 12/10/2016
 • EditorialLIBROS DEL ZORRO ROJO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788494494277
 • Valoración del libro: 8.3 de un máximo de 10
 • Votos: 804
 • Autor(a) de la reseña: Kinakalai Arsiniega
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.36 de un máximo de 10
 • Fecha: 8/10/2018
 • Páginas del PDF: 56
 • Incluye un resumen PDF de 4 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: En plena ofensiva feixista, en algun lloc de l’Ebre, un ancià sembla clavat a un pont, incapaç de reaccionar. No se sap si espera la mort o si en fuig. S’ha vist forçat a abandonar el seu poble natal i ho ha perdut tot per culpa de la barbàrie de la guerra. Mentre els republicans evacuen el lloc, el narrador, un soldat encarregat de reconèixer el territori, es dirigeix a ell. En una situació tan efímera com és la trobada en un pont entre un ancià i un soldat, Hemingway condensa la trajectòria de tota una existència. Perfila, sense dibuixar-la, la línia d’una vida anterior i suggereix, sense explicar-ho, el que està succeint en aquell mateix instant i les possibilitats que emergeixen d’una vida futura —o truncada—.Tanmateix, aquesta prosa submergida s’erigeix com la part més important de la història. Més encara que la punta de l’iceberg: en aparença, un relat senzill sense acció; o el retrat d’un heroi dur i resistent, elegant en el patiment, com els que li agradava retratar en les seves obres. Hemingway va compondre aquest relat quan treballava a Espanya com a corresponsal durant la Guerra Civil, a partir d’una notícia que va enviar per cable submarí el 17 d’abril de 1939, Diumenge de Resurrecció. El vell al pont veuria la llum aquell mateix any, en forma de relat i no de crònica, primer a la revista Ken Magazin...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - TXT - PDF - PDB - XPS - GIF - EPUB. Compresión disponible TAR.LZO - RAR - TBZ2 - ARJ - ACE - ZIP - LHA
 • Servidores habilitados: WeTransfer - MEGA - FreakShare - Box - Hotfile - Microsoft OneDrive

Votar:

Otros libros de la editorial LIBROS DEL ZORRO ROJO

Otros libros del año 2016

Otros libros del autor Ernest Hemingway