Descargar Es Greu Doctor?: La Caricatura Mèdica a la Premsa Satírica Catala na del Primer Quart del Segle xx en PDF de Begonya Torres

Descargar Es Greu Doctor?: La Caricatura Mèdica a la Premsa Satírica Catala na del Primer Quart del Segle xx en PDF de Begonya Torres año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Es Greu Doctor?: La Caricatura Mèdica a la Premsa Satírica Catala na del Primer Quart del Segle xx
 • Autor del libroBegonya Torres
 • Fecha de publicación: 6/2/2016
 • EditorialALBERTI
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics Adultos
 • ISBN: 9788472461543
 • Valoración del libro: 8.53 de un máximo de 10
 • Votos: 131
 • Autor(a) de la reseña: Ugenia Vanderas
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.03 de un máximo de 10
 • Fecha: 12/9/2018
 • Páginas del PDF: 174
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Des d’antic, la humanitat ha evidenciat una gran inclinació a fer broma al voltant de la malaltia i els professionals de la salut, particularment els metges, protagonistes involuntaris d’un bon nombre d'acudits. En popularitzar-se la difusió de la premsa satírica en el nostre país, la representació gràfica d’aquests acudits assolí un relleu especial, gràcies a l’habilitat d’un important i nombrós nucli de caricaturistes catalans, experts en treure profit de les situacions més habituals i quotidianes, en una època en què la ciència mèdica avançava amb decisió però encara hi havia moltes preguntes sense resposta.En aquest llibre, us presentem una selecció de caricatures de temàtica mèdica, publicades durant el primer quart del segle XX en les principals revistes satíriques catalanes:"La Campana de Gràcia""L’Esquella de la Torratxa""Cu-Cut!""Picarol""La Cuca Fera"i"Papitu".En aquest llibre presentem algunes de las caricatures mèdiques publicades durant el primer quart del segle XX a les revistes satíriques catalanes, entenent per caricatura mèdica aquella en la qual apareix el metge, el malalt o alguna referència a la salut. Les revistes estudiades han estat"La Campana de Gràcia""L’Esquella de la Torratxa""Cu-Cut!""Picarol""La Cuca Fera"i"Papitu"en la seva primera època. La caricatura és un gènere ar...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PDF - TIFF - ODT - AZW3 - EPUB - DOC. Compresión disponible CPIO - TAR.GZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: FileServe - Torrent - The Pirate Bay - Microsoft OneDrive - Demonoid - Mediafire

Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics Adultos